Kikapcs

Az áprilisi telt házas buli után pénteken ismét beveszi Nótár Mary a Garden Bistrot – igyekezz, az utolsó pár jegyre még lecsaphatsz!

Programdús nyáron van túl a Garden Bistro, ennek ellenére ősszel sem terveznek visszavenni a tempóból, már ami a koncerteket és a különböző tematikus vacsoraesteket illeti. Április elején akkorát buliztak a Damjanich utcában Nótár Maryvel, hogy a Gardennél rögtön ledobták a bombát: azonnal visszahívták a kétszeres Fonogram-díjas énekesnőt magukhoz, és mivel már csak egy pár darab jegyük van a péntek esti bulira, jó esély van egy újabb telt házra.

Brutális telt házzal pörgött végig a kétszeres Fonogram-díjas Nótár Mary koncertje a Garden Bistroban, ezért óriási meglepetéssel készül a Damjanich utcai étterem – írtuk meg a fergeteges áprilisi bulit követően, ami után kiderült, hogy a közismert énekesnő szeptember 6-án, vagyis most pénteken ismételten beveszi a Damjanich utcai gasztro szentélyt, ahova pár hónappal ezelőtt nagyjából 140-150 szegedit sikerült elcsábítania, akik egy ínycsiklandó vacsorát követően buliztak hatalmasat Nótár Mary slágereire. Pénteken ismét elhozzák az élményt a Gardenbe, az utolsó pár jegyre még lecsaphatsz, erről minden információt IDE KATTINTVA találsz, ha pedig kíváncsi vagy, milyen volt a hangulat a legutóbbi Nótár Mary esten, tekintsd meg az alábbi aftermovie-t:

NINCS NÓTÁR MARY KONCERT ÍNYCSIKLANDÓ GARDEN MENÜSOR NÉLKÜL

A Garden Bistroban viszont nincs koncertest, az ahhoz tartozó, ínycsiklandó menüsor nélkül, így a péntek esti rendezvényen is meglehetősen ütős lesz a felhozatal, már ami a vacsorát illeti:

  • “A” menü: Jérce supreme, juhtúrós sztrapacska tekerccsel, paprikás mártással, savanyított zöldségekkel és tejfölhabbal
  • “B” menü: Konyakos kacsamájjal göngyölt sertés szűzpecsenye, zelleres burgonyapürével, sonka chipsszel és karamellizált szederrel
  • Desszert: Málnás-pisztáciás tiramisu

A péntek esti koncert plusz vacsora kombóra még akad pár jegy, amire lecsaphatsz, erről minden további információt a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz. Érkezz időben, start: 19:00, Garden Bistro!

  • Garden Bistro & Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb