Mindenmás

Bekábszizva garázdálkodott egy férfi Szegeden: ordibált, autókat rugdosott, és a villamos utasaiba is belekötött

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a múlt télen két alkalommal, fényes nappal, bedrogozva garázdálkodott a városban – közölte szerdán az ügyészség.

Mint kiderült, a vádirat szerint a vádlott 2023. december 19-e délben, a belvárosban összefüggéstelenül ordibált, valamint az út mentén parkoló autókba rugdosott bele.

AZ UTASOKBA IS BELEKÖTÖTT

Ez nem volt elég, egy hónappal később az egyik villamoson kötött bele az utasokba, és csak többszöri felszólításra volt hajlandó leszállni, majd ezután még a szerelvénybe is többször belerúgott. A kiérkező rendőrök a férfi ruházatában ekkor hat csomag kábítószert is találtak. Az eseteket követően alkalmazott mintavételek a vádlottnál a kábítószer-fogyasztás tényét igazolták. A férfit a járási ügyészség garázdasággal valamint kábítószer birtoklásával vádolja. A vádemeléskor más ügyben kiszabott szabadságvesztését töltő terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb