Kikapcs

Exkluzív Szeged365 Programajánló hétvégére – családi mozi a Kárpátia Filmszínházban!

Szeptember 6-án és 7-én a Kárpátia Filmszínház két különleges filmmel várja a nézőket. Pénteken King: Egy kis oroszlán nagy kalandja repít el egy afrikai kisoroszlán izgalmas utazására, szombaton pedig az Ikarosz című animációs film tárja elénk egy kisfiú merész álmait.

Ha még nincs hétvégi programod, a Kárpátia Filmszínház most két különleges premierrel várja a filmrajongókat. A családok és gyerekek számára különösen izgalmas lehetőséget nyújtanak az alábbi filmek, amelyek garantáltan lekötik minden korosztály figyelmét.

Szeptember 6-án, pénteken a King: Egy kis oroszlán nagy kalandja című kalandfilmben egy afrikai oroszlánkölyök kalandos menekülését követhetjük nyomon, miután egy testvérpár elhatározza, hogy visszajuttatja őt hazájába. Ez a film garantáltan a szívekig hatol, és tele van akcióval, humorral, és a családi kötelék erejéről szól.

Másnap, szeptember 7-én, szombaton az Ikarosz című animációs film kerül vetítésre, amely egy különleges történetet mesél el egy fiúról, aki szárnyakat készít magának, hogy kövesse álmait. Ez a varázslatos történet megérinti mind a gyerekeket, mind a felnőtteket, hiszen az álmok követésének bátorságáról és az emberi képzelet határtalanságáról szól.

A Kárpátia Filmszínház modern termei és családbarát környezete teszi még különlegesebbé ezt a hétvégi moziélményt. A klimatizált terem és a kényelmes ülések mellett a kiváló hang- és képminőség is garantálja, hogy az egész család jól szórakozzon. Ne hagyd ki ezt a különleges programot, foglalj jegyet még ma!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb