KikapcsVideo365

Friss kávéval és péksüteménnyel fogadtak reggel a Zengő Alföldnél – szakértői tanácsadás, nyeremények és termékbemutatók a Szőregi úton (videó)

Szeged ismét bebizonyította, hogy a szakma itt igazán összetart! A Zengő Alföld Kft.-nél tegnap egy különleges reggeli eseményre került sor, ahol a Saint-Gobain Café keretein belül a legújabb építkezési megoldások egy finom kávé mellett kerültek bemutatásra. Nézd meg az AfterMovie-t, és tudd meg, mi mindent tartogatott ez a fantasztikus rendezvény!

Egy különleges esemény színesítette a szegedi reggelt szeptember 3-án, amikor a Zengő Alföld Kft. vendégül látta a szakma képviselőit a Saint-Gobain Café keretében. Az esemény során a résztvevők nemcsak egy finom kávé és ínycsiklandó harapnivalók társaságában kezdhették a napjukat, hanem lehetőségük nyílt szakértői tanácsokat is kérni a Saint-Gobain képviselőitől és az alkalmazástechnikus kollégáktól. Az eseményre számos érdeklődő érkezett, akik mindannyian elmondták, hogy mennyire örülnek az ilyen jellegű kezdeményezéseknek, hiszen ezek az alkalmak kiváló lehetőséget biztosítanak a legfrissebb építkezési megoldások megismerésére.

A rendezvényen a szerencse is próbára tette a résztvevőket, hiszen egy izgalmas szerencsekerék és értékes nyeremények is várták az érdeklődőket. A fődíjért folytatott verseny izgalommal töltötte meg a levegőt, de természetesen mindenki győztesként távozott, hiszen a tudás és az új ismeretek, amelyeket az eseményen szereztek, felbecsülhetetlen értékűek. Emellett a termékbemutatók is nagy érdeklődést váltottak ki, ahol a Glasroc® X rendszer, a ProMix Joker és az EnergoBoard® mutatkozott be. Az új termékek iránti érdeklődés egyértelműen jelezte, hogy a szegedi építőipar számára kulcsfontosságú az innováció és a legújabb megoldások alkalmazása.

A Zengő Alföld Kft. ismét bizonyította, hogy mennyire fontos számára a szakmai közösség összetartása és a fejlődés támogatása. Az ilyen események nagyszerű alkalmat nyújtanak arra, hogy a résztvevők személyesen is beszélhessenek a szakértőkkel, és közvetlen válaszokat kapjanak minden kérdésükre. Ráadásul a kellemes hangulat és a barátságos légkör csak fokozta a rendezvény sikerét. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk hasonló eseményeken, hiszen egyértelműen kijelenthető, hogy Szeged szakmai élete pezseg, és a Zengő Alföld Kft. ennek az egyik motorja.

Tudtad? Az építőipar világszerte egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fenntartható megoldásokra, amelyek nemcsak a környezetet kímélik, hanem gazdaságilag is kedvezőbbek hosszú távon. A Saint-Gobain termékei, mint például az EnergoBoard®, pontosan ilyen innovatív megoldásokat kínálnak, amelyeket most első kézből ismerhettek meg a résztvevők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb