Kikapcs

Here we Go! Megjelentek az első hőlégballonok Szeged felett

Ma reggel negyed 7-kor megjelent az égen az első hőlégballon a város felől. Majdnem leszállt a Fonógyári úti vízműtelepre, de aztán szerencsésen korrigálták. A második már egyenesen a reptér felé tartott pár perc múlva – írta szerdán szerkesztőségünknek Gyöngyi olvasónk, akinek már azelőtt sikerült lencsevégre kapni a hőlégballonokat, hogy elindult volna a hivatalos gyakorlat a hétvégén startoló világbajnokságra.

Gyöngyi szuper fotókat lőtt a ballonokról Szeged felett, amit köszönünk szépen!

NEM KELL VASÁRNAPIG VÁRNI, A HŐLÉGBALLONOKRA

Mint hétfőn megírtuk, érdemes lesz a napokban a szegedi égboltot pásztázni, ugyanis hivatalosan csütörtökön kezdik meg edzéseiket a hőlégballonosok a FAI Hőlégballon Világbajnokságra. A verseny maga szeptember 8-án kezdődik, amelyre 31 országból érkeznek a sportág legjobb pilótái. A világbajnokságon 120 csapat vesz részt, hozzájuk 12 fiesztapilóta csatlakozik, akik célja elsősorban a nézők szórakoztatása lesz.

Neked is van egy szuper fotód róla? Dobd el nekünk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb