GasztroVideo365

Ínycsiklandó újdonság Szeged szívében: megérkezett a pulled pork tál a Napfény Műterembe! Ennek tuti nem bírsz majd ellenállni!

Szeged új gasztroszenzációja a Napfény Műterem déli ajánlatában! A Napfény Műterem pulled pork tálja már elérhető a déli ajánlatban, és mi is teszteltük: isteni! Tépett BBQ-s sertés, steak burgonya, saláta mix és fokhagymás ciabatta – mindez a mediterrán teraszon tálalva, ahol tényleg kiszakadhatsz a hétköznapokból.

A mediterrán hangulatú teraszról már jól ismert étterem most egy különleges BBQ-s tépett sertés fogással bővítette kínálatát, amit steak burgonyával, saláta mixszel és fokhagymás ciabattával tálalnak. Ez nemcsak egy ebéd, hanem igazi gasztronómiai élmény! A pulled pork tál olyan újdonság, ami garantáltan új színt hoz a szegedi étkezési élményekbe – egyszerre modern és hagyományos, pont ahogy szeretjük.

A Napfény Műterem étlapját folyamatosan frissítik szezonális alapanyagokkal, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legfrissebb és legízletesebb fogásokat kóstolhatod náluk. Ez különösen fontos a fenntarthatóság szempontjából is, hiszen a helyi termelők terményeiből összeállított ételekkel támogatják a környezettudatos életmódot, és persze a szegedi igényeket is szem előtt tartják.

Ha még nem volt szerencséd ellátogatni a Napfény Műterembe, most itt az alkalom! A pulled pork tál azonnal kedvencünkké vált, és biztosak vagyunk benne, hogy nálad is betalál majd. Ha szeretnél kicsit kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, irány a Napfény Műterem mediterrán terasza, ahol a kellemes hangulat és a fantasztikus ízek garantáltan elvarázsolnak majd.

Tudtad? A pulled pork, vagyis a tépett sertéshús eredetileg az Egyesült Államok déli államaiból származik, és a lassú tűzön való sütés teszi annyira szaftossá és omlóssá. A Napfény Műterem pedig tökéletesen hozza ezt az ízvilágot, a saját twistjével megspékelve. Ne hagyd ki!

Elérhetőségek: Napfény Műterem

  • Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 2/a
  • Telefon: +36 30 952 6500
  • E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb