Kikapcs

Kiderült, ki az igazi legény/leány a gáton: videón mutatjuk, milyen volt a II. Sándorfalvi Bivalyfutás

Szeptember 7-én, szombaton második alkalommal rajtolt el a Sándorfalvi Bivalyfutás – terepakadály futóverseny a Nádastó Szabadidőparkban. A versenyt 5 km -es távban rendezték meg ahol 20-25 épített és természetes akadályon kellett áthaladniuk a versenyzőknek, hogy kiderüljön, ki eléggé elhivatott “bivaly”, hogy teljesítse a kihívásokkal teli útvonalat. Az izgalmas versenyről Petrács Alex, vagyis AxeflyVision készített egy fantasztikus videót, ezt hoztuk most el nektek.

A CÉL: 5 KM-ES TÁV TELJESÍTÉSE VOLT HÁROM FUTAMBAN

A rendezvényen résztvevő versenyzőknek igazán különleges és izgalmas útvonalon, természetes és épített akadályokon kellett áthaladniuk az 5 km -es hosszúságú pályán. A több tóból álló tórendszer tökéletes helyszínnek bizonyult egy izgalmas terepakadályfutó verseny megrendezésére, ahol három futamon próbálhatták ki magukat az elszánt versenyzők:

  • a Kafferbivaly futamon az ellenálhatatlan erővel, akarattal és kitartással rendelkező elit versenyzők,
  • a Csorda futamban baráti társaságok, családok,
  • míg a Bivalyfutás futamban a bivalyok egyedül, de a versenyhelyzet terhe nélkül csak a dagonyázás öröme miatt teljesíthették a pályát.

Az eseményről Petrács Alex, vagyis AxeflyVision készített látványos drónvideót, mellyel átélheted a bivalyok elszánt küzdelmét az akadályokkal:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A videót köszönjük Petrács Alexnek, vagyis AxeflyVisionnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb