Kikapcs

Ma délután végre hőlégballonok lesznek láthatóak az égen – mutatjuk, merre érdemes keresni őket

Végre az időjárás engedi hogy felszálljanak a hőlégballonok Szegeden – tudatták a szervezők Facebook oldalukon. Mint elárulták, a Szatymazi CE Glass területén fognak versenyezni a pilóták. A feladat nem más lesz, mint a célbadobás.

A szervezők tájékoztatása szerint fontos, hogy senki ne állja el a területhez vezető utat amin a pilóták és a csapattagok közlekednek. A célkeresztekhez tilos 200 méternél közelebb menni.

A hőlégballonok mozgását ITT követheted nyomon.

MINDEN, AMIT A HŐLÉGBALLON VERSENYRŐL TUDNI ÉRDEMES

Szeptember 8-14. között elrajtol Szegeden a hőlégballonozás legnagyobb világversenye, az idén 25. alkalommal jelentkező Hőlégballon Világbajnokság. A rangos eseményre a világ 31 országából 120 pilóta érkezik, Ausztráliától Kanadáig, így Japánból, Kínából, Indiából, Brazíliából vagy a korábbi világbajnokság élvonalában végzett Egyesült Államokból, valamint Európa számos országából, és természetesen a magyar versenyzőknek is szurkolhatunk majd. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb