Sport

Holnap csap össze az OTP Bank-PICK Szeged csapata a német csapattal, az SZKT sűrített járatokat indít a szurkolók számára

Csütörtökön játszik az OTP Bank-PICK Szeged a német SC Magdeburg ellen. A várakozások szerint komoly csata van kilátásban, szükség lesz a szurkolók biztatására. Éppen ezért, az SZKT sűrített járatokat indít a csütörtöki mérkőzés után.

SŰRÍTETT JÁRATOKAT INDÍT AZ SZKT A MECCS VÉGEZTÉVEL

A meccs előreláthatólag 20:15-ig tart. A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítjük, melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába. A Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából! A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe- olvasható az SZKT oldalán.

MA DÉLELŐTT EDZETTEK EGY A JÁTÉKOSOK, AZ ELLENFÉL MA LANDOL A SZEGEDI REPTÉREN

Szerda délelőtt még edzett a keret. Érkeznek, ma a szegedi reptéren landolnak a német SC Magdeburg csapat játékosai. Az előző Bundesliga-idény győztese, a négyszeres BL-győztes csapat. A szegediek komoly és neves ellenfél ellen indítják az idényt. A nyilatkozatokból is kiderül, hogy nagy csatára van kilátás, éppen ezért minden szurkolónkra nagy szükség lesz. A PICK Aréna kapui 17.15-kor nyílnak meg, a főbejárattal szemben Kovács Geri gyógyulására gyűjtünk, szurkolóink itt tudják majd elhelyezni az adományukat- írja a csapat weboldala.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb