Kikapcs

Ugyanazon a napon, egy koreográfiára ropták a táncosok a világ minden pontjáról: közel ötven szegedi is csatlakozott a nemzetközi flashmob-kezdeményezéshez (videóval)

Szegedi táncosok is csatlakoztak az International West Coast Swing Rally nemzetközi flashmob-kezdeményezéshez, melynek keretében ugyanazon a napon, szeptember első szombatján a világ minden pontjáról ugyanazt a koreográfiát táncolják el a résztvevők. Az Olivier Massart és Virginie Massart által készített West Coast Swing koreográfiát a DanceFloor Táncstúdió lelkes vendégei adták elő városunk számos pontján, így táncoltak a Nagyáruház lépcsőjén, a Dóm téren, és az Árvízi emlékműnél is. A nem mindennapi produkcióról egy látványos videó is készült, melyet Olvasónk, Tamás osztott meg velünk.

Idén szeptember 7-én, szombaton a szegedi DanceFloor Tánciskola tagjai is csatlakoztak ahhoz a hatalmas nemzetközi táncos közösséghez, akik évente egyszer, ugyanazon a napon ugyanazt a koreográfiát táncolják el. A nemzetközi flashmob keretében közel ötven szegedi táncos mutatta be az Olivier Massart és Virginie Massart által készített West Coast Swing koreográfiát Szeged számos pontján, így táncoltak a Nagyáruház lépcsőjén, a Dóm téren, és az Árvízi emlékműnél is.

Az idén tíz éves International West Coast Swing Rally kezdeményezés lényege, hogy a világ számos különböző pontján élő résztvevők a táncon keresztül bemutassák magukat és városukat is. Ha szombaton nem volt szerencséd személyesen is átélni a szegedi táncosok produkcióját, mutatjuk videón, milyen volt!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb