Kikapcs

Micsoda hétvége a Kárpátia Filmszínházban – Asterix és Obelix és egy varázslatos mesefilm vár rád!

Készülj, mert a Kárpátia Filmszínház szeptember 13-14-én igazi filmkavalkádot kínál: pénteken jön az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom, amit garantáltan nem tudsz majd nevetés nélkül végignézni, míg szombaton A varázsló repít el egy varázslatos kalandra. Ne hagyd ki a fantasztikus filmeket, és nézd meg, mi vár még rád a hónapban!

Szeptember 13-án, pénteken, egy óriási kalandba keveredhetsz, ha ellátogatsz a Kárpátia Filmszínházba! A francia vígjáték, az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom visszahozza a jól ismert karaktereket, akik most a távoli Kínában próbálják megmenteni a császárt. A humor és az akció tökéletes keverékeként garantáltan nevetni fogsz, miközben Asterix és Obelix a császár lánya segítségére siet. Ha szereted a laza és szórakoztató filmeket, ez a mozi pont neked való! Ráadásul Cezár is színre lép, hogy tovább bonyolítsa a kalandokat.

Szombaton, szeptember 14-én egy másik nagyágyú kerül vászonra: A varázsló, egy igazi családi mesefilm, amely garantáltan mindenkit levesz a lábáról. Gyuszi, a kissé lustácska srác, varázslatos kalandokba keveredik, de persze mindezt Csilicsala bácsi, a varázsló nélkül nem tudná megoldani. Robotgyuszi és a beszélő lovak csak néhány példa a film fantasztikus világából. Ez a mesefilm remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és biztos lehetsz benne, hogy az egész család jól fog szórakozni.

De nem áll meg itt a szórakozás! Egész szeptemberben izgalmasabbnál izgalmasabb filmek várnak rátok a Kárpátia Filmszínházban. Pénteken például érkezik a Még egy kört mindenkinek, amely már több fesztiválon aratott nagy sikert. És ha ez még nem lenne elég, jönnek a borzongató thrillerek is, mint a Semmi és a Keltetés, amelyek garantáltan odaszögeznek majd a székhez.

A Kárpátia Filmszínház nem csak a filmek minőségével, hanem a hangulatos környezetével és barátságos légkörével is magával ragad. Ha igazi filmélményre vágysz, ne keresgélj tovább! A szeptemberi filmkínálatukban mindenki megtalálja a számára tökéletes mozit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb