KikapcsVideo365

Sok-sok boldog gyermekmosoly, a szemüveg mögül: idén is megtartotta a Prágai Látszerészet a Szemüveges Gyerekek Klubdélutánját

Boldog gyermekkacaj és zsibongás töltötte be szeptember 11-én, szerda délután a Prágai Látszerészet üzletét és a helyiség előtti játszóteret a Bartók téren, ahol immár 14. alkalommal elstartolt a Szemüveges Gyerekek Klubdélutánja. A Látszerészet ebből az alkalomból számos meglepetéssel készült a kicsiknek: volt itt arcfestés, terápiás kutyák bemutatója, hotdog és gofri, s mindeközben a Guinnes – rekorder lufihajtogató, Csatai Gergő szórakoztatta a résztvevőket.

Mint Prágai András Milivoj optometrista látszerész mestertől megtudtuk, idén külön a szülőkre is gondoltak: míg a gyerekek a Bartók téri játszótéren élvezhették a programokat, a felnőttek a Boutique Optique by Prágai üzletben próbálhatták fel a Transitions lencséket, ahol a különleges Styling Day keretében színtanácsadással és frissítő italokkal és harapnivalókkal kapcsolódhattak ki.

A Prágai Látszerészet már évek óta számon tartja legkisebb vásárlóit. A Klubdélutánra ezek a gyermekek kaptak meghívót. Prágai András elárulta, 120 meghívót küldtek ki postán, s a délután folyamán körülbelül 70 család szórakozott önfeledten.

Nézd meg videós összefoglalónkat az eseményről, melyben felidézzük a nap legjobb pillanatait:

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb