Kikapcs

A rossz idő betett a Füvészkert programjának is: elmarad a Rovarfogó növények napja vasárnap

“A várható rossz idő és tartós esőzés miatt arra a döntésre jutottunk, hogy a vasárnapi Rovarfogó és egzotikus növények napját nem tartjuk meg” – tudatta a Szegedi Tudományegyetem Füvészkert pénteken, közösségi oldalán.

Mint korábban megírtuk, vasánap rendezték volna meg a rovarfogó növények napját a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében, ahol az érdeklődőknek több ismert és néhány ritkább szárazföldi húsevő fajt és fajtát is lett volna lehetőségük közelebbről megismerni.

Sajnos azonban az időjárás közbeszólt, így a várható tartós esőzések miatt le kellett mondaniuk az izgalmakkal teli programot a szervezőknek. “Reméljük további rendezvényeink esetében mellettünk áll majd az időjárás” – tették hozzá. A következő program szeptember 22-én a Méhek Napja rendezvény lesz a Szegedi Füvészkertben, ahol az érdeklődőket játékos, ismeretterjesztő feladatokkal, a méhekkel, méhészkedéssel kapcsolatos állomásokkal várják majd a szervezők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szegedi Tudományegyetem Füvészkert FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb