Kikapcs

Játék a DNS molekulákkal, ismerkedés a mutáns növényekkel, vagy mire jó egy hernyó a kutatásban: idén is vár a Szegedi Biológiai Kutatóközpont a Kutatók Éjszakáján

Idén szeptember 27 – 28. között ismét megrendezik a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozatot Szegeden is. Az izgalmas eseményhez az előző évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a HUN-REN Szegedi Biológiai Kutatóközpont (HUN-REN SZBK), amelyre a Bay Zoltán Kutatóintézettel közösen számos izgalmas programmal várnak minden érdeklődőt, tudatták szerkesztőségünkkel.

Mint írták, szeptember 27-én a HUN-REN SZBK épületében számos programmal készülnek az érdeklődőknek. A Kutatók éjszakáján a tudományos állomások mellett a gyerekeket érdekes kísérletekkel és kreatív kézműves foglalkozással várják a Játszóházban 16.00 órától 19.30-ig. Mutatjuk is, mire számíthattok az est folyamán:

A Szegedi Biológiai Kutatóközpont programjain felül még sok-sok érdekes és izgalmas eseményen vehetsz részt a Kutatók Éjszakáján. Valamennyi szegedi programot ITT találod.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb