Mindenmás

Napi pakk: esős, borongós napunk lesz ma, sok-sok program vár Szegeden

Ma igen kicsi az esély, hogy hőlégballonokat lássunk az égen, egész nap szeles, esős időjárásra van kilátásunk Szegeden. Programokból így sem lesz hiány városunkban, filmvetítés és izgalmas sportos rendezvények is várnak ránk. Ragadd meg a kávéd, kortyolj egy nagyot és tarts közben ma is a Szeged365 híreivel, meghoztuk a legfrissebb reggeli infókkal a Napi pakkot!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Kornél, János, Lujza, Móric, Mór és Ludovika nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 39 éve jelent meg a Super Mario Bros című játék, melynek főszereplő figurája emblémává vált.
  • 47 éve már, hogy a General Motors bemutatta az első diesel autóját.
  • 28 éve halt meg Tupac Amaru Shakur rapper, zenész.

BORONGÓS, ESŐS NAPUNK LESZ MA

Pénteken sokfelé várható jelentős mennyiségű eső, elsősorban a Dunától keletre és délen, így Szegeden is záporok, zivatarok alakulnak ki. Késő délután dél felől csökkenhet a csapadékhajlam. Szeles idő várható, az északnyugati szelet a Dunántúlon többfelé viharos lökések kísérhetik. Napközben ismét nagy lesz a hőmérsékleti kontraszt: a Dunántúlon mindössze 9-16, a Duna-Tisza közén és északon 17-23, keleten 24-29 fok valószínű.

KÓSTOLD MEG A NAPFÉNY MŰTEREM LEGNÉPSZERŰBB AJÁNLATÁT, A CORN FLAKES BUNDÁS CSIRKEMELL CSÍKOKAT

Ma érdemes kipróbálni a Napfény Műterem egyik legnépszerűbb ajánlatát: a Corn Flakes bundás csirkemell csíkokat. A ropogós, aranybarna bunda tökéletesen illik a szaftos csirkéhez, de ha inkább valami egyszerűbbre vágysz, a natúr verzió is ugyanúgy elérhető. Steak burgonya, jázmin rizs és friss saláta mix is jár mellé, így garantáltan nem maradsz éhes! Várnak téged a teraszon vagy a hűvös belső térben! Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy ugorj be egy ajándék limonádéra! Jó étvágyat kívánunk!

MA INDUL A GLOBAL FITNESS SPINNING FESZT

A különböző tematikus spinning-őrületek egyáltalán nem állnak messze Szeged legnagyobb edzőterem-komplexumától, a Global Fitnessben volt már spinning maraton, talpig hófehérben, techno zenékre, majd fekete-pirosban, a legforróbb latin muzsikákra. Ehhez hasonló eseménnyel készülnek a Makkosházi körúton a mostani hétvégén is, ugyanis érkezik a Global Fitness spinning feszt, a magyarországi spinning egyik közismert és megkerülhetetlen arcával, Riskó Zsolttal.

MA STARTOL A CSÓNAKHÁZAK NYÍLT NAPJA

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség szeptember 13-án első alkalommal rendezi meg a Csónakházak Nyílt Napját, melynek keretében több mint 50 vízitelep nyitja meg kapuit a vízisportok iránt érdeklődők számára, köztük a Szegedi Vízisport Egyesület is.

MA IS VÁR A KÁRPÁTIA FILMSZÍNHÁZ: ASTERIX ÉS OBELIX NEVETTETI MEG A HASIZMOKAT A VÁSZNON

Készülj, mert a Kárpátia Filmszínház szeptember 13-14-én igazi filmkavalkádot kínál: pénteken jön az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom, amit garantáltan nem tudsz majd nevetés nélkül végignézni, míg szombaton A varázsló repít el egy varázslatos kalandra. Ne hagyd ki a fantasztikus filmeket, és nézd meg, mi vár még rád a hónapban!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb