Mindenmás

Véget ért a hőlégballon bajnokság Szegeden, most egy évet kell várnunk a szebbnél szebb óriáslufikra: Botka László polgármester összegezte az eseményt

Véget ért a hőlégballon világbajnokság városunkban, egy ideig nem lesznek csodaszép, szebbnél-szebb óriáslufik Szeged egén. Botka László polgármester a Facebook oldalán összegezte az eseményt.

A verseny utolsó napján péntek délután már nem tudtak felszállni a hőlégballonok, ezzel hivatalosan is véget ért a bajnokság. Most egy évig nélkülöznünk kell a csodálatos fotókat, amiket a Szeged365 Family tagoktól kaptunk, szinte felrobbant az üzenőfalunk a ti fényképeitektől. Köszönjük nektek!

BOTKA LÁSZLÓ POLGÁRMESTER: “SZEGED ISMÉT MEGMUTATTA, HOGY KÉPES NAGYSZERŰ VILÁGESEMÉNYEK HÁZIGAZDÁJA LENNI

“Szeged városa volt a 25. FAI Hőlégballon Világbajnokság házigazdája. Büszkeséggel tölt el, hogy Szeged adott otthont a 25. Hőlégballon Világbajnokságnak. Azon túl, hogy ez az esemény lélegzetelállító látványt nyújtott mindannyiunk számára, városunk és régiónk fejlődését is segítette. Ez a világbajnokság nemcsak a sport szerelmeseinek nyújtott örömet, hanem kiváló alkalmat adott arra is, hogy városunk ismét megmutassa vendégszeretetét és sokszínűségét a világ felé. Szeretném kifejezni őszinte köszönetemet minden résztvevőnek, a szervezőknek, az önkénteseknek és természetesen a szegedi polgároknak, akik mind hozzájárultak ehhez a kivételes élményhez. Külön gratulációm illeti a versenyzőket, akik lenyűgöző teljesítményt nyújtottak. Szeged ismét megmutatta, hogy képes nagyszerű világesemények házigazdája lenni! Köszönöm, hogy velünk tartottak ezen a különleges héten! “- olvasható a Facebook oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb