Kikapcs

Egy Baby sárkányt is lehetett simogatni Szegeden! mi is megnéztük! (videó)

Hatalmas sikert aratott az Árkád Szegedben a Sárkányok kora kiállítás, ahol a látogatók életnagyságú sárkányokkal találkozhattak. Egy különleges attrakció az volt, hogy egy baby sárkányt is simogathattak a résztvevők, ami különleges élményt nyújtott kicsiknek. Nézd meg a videónkat!

Hatalmas érdeklődés övezte a Sárkányok kora kiállítást az Árkád Szegedben. Az interaktív tárlat minden korosztálynak felejthetetlen élményt nyújtott, ahol a sárkányok legendás világa elevenedett meg a látogatók szeme előtt. Az óriási, életnagyságú szobrok és az informatív kiállítás mellett most hétvégén egy igazán különleges élmény várta az érdeklődőket: egy baby sárkányt is simogathattak, ami azonnal a gyermekek kedvencévé vált. A rendezvény során készült videónkban te is megnézheted, hogyan zajlott ez a varázslatos élmény. KATT IDE!

Természetesen meg is néztük a kiállítást, akkor fotókon keresztül mutattuk be, miért vált pár hétre Szeged kedvenc interaktív kiállításává a Sárkányok kora. Ha esetleg nem olvastad, itt most meg tudod nézni:

Sőt egyik alkalommal kameránkkal is végignéztük a füstöt, vagy éppen vizet okádó, mozgó, és morgó sárkányokat, ami egyértelműen nem csak a gyerekek kedvencévé vált.

A sárkányok története az emberiség kultúrájának egyik legősibb motívuma, és ezek a lények nemcsak a fantázia világában, hanem számos történetben és mítoszban is szerepelnek. Az európai kultúrákban félelmetes, erős lényekként jelennek meg, míg az ázsiai hagyományokban a bölcsesség és a hatalom jelképei. Ez a kiállítás most Szegeden is lehetőséget adott arra, hogy testközelből ismerkedjünk meg ezekkel a mitikus lényekkel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb