Mindenmás

Napi cuki: Delta egy igazán házsártos csaj, az egyetlen nő, akinek elviselik hisztijét, bemutatkozik a vásárhelyi tűzoltók kedvence cicája

“Megmutatjuk az egyetlen nőnemű lényt, akinek még a hisztijét is elviselik a tűzoltók. Mit elviselik…?I?Egyenesen jelentkeznek a pofonért”- így kezdi bejegyzését az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Facebookon. Talán ennyiből nem sikerült kitalálni kiről is van szó, bemutatjuk Deltát, a vásárhelyi tűzoltók kedvenc cicáját.

Delta, a vásárhelyi tűzoltók szeretett macskája egy igen házsártos csaj, aki aktívan kiveszi részét a tűzoltók munkájából. Persze, nem úgy, ahogyan elsőre gondolnánk.

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI LAKTANYA SZÁMÁRA FELÉR EGY ÖTCSILLAGOS SZÁLLODÁVAL

A fekete-vörös cica minden reggel ellenőrzi a szereket, benéz a parancsnoki irodába, ahonnan ügyesen kilóg az ablakon és már ott sincs. Kajálni persze mindig megy, és a kevés simogatást sem veti meg, de eléggé határozott a személyisége. Nem ölben fekvős macska, azonnal harap és karmol, ha éppen ahhoz van kedve. Az otthona, vagyis a hódmezővásárhelyi laktanya továbbra is ötcsillagos szállás, fürdőzik a szeretetben, persze csak annyiban, amennyire éppen szüksége van. Szinte az ujja köré csavarta a tűzoltókat- olvasható a Facebook bejegyzésben.

EGY ORSZÁG AGGÓDOTT DELTÁÉRT, AMIKOR ELVESZETT

Elveszett a vásárhelyi tűzoltók szeretett kedvence, Delta, akinek a megkerülése érdekében már a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága is posztot írt. Az eltűnéséről itt írtunk:

Fotók: Hódmezővásárhely HTP.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb