SportVideo365

Ma meccsnap, erre viszont tuti nem számítottál: még Azahriah is üzent a Pick Szegednek!

Ma meccsnap! Az OTP Bank-PICK Szeged már Barcelonában van, ma 20.45-kor lépnek pályára a Bajnokok Ligájában, ám nem csak ők tartózkodnak Spanyolországban, hanem a magyar zeneipar nagyágyúja is, azaz Azahriah, akit nem is olyan rég láthattunk Szegeden. Sőt, a zenész egy videóban üzent is a szegedi csapatnak!

Testvérek! Hajrá, Pick Szeged! – üzente Azahriah a kékeknek, aki Európai turnéjának első állomásának helyszínén, vagyis Barcelonában van. A szurkolói videót a kékek osztották meg az Instagram oldalukon, íme:

FÉLELMETES A KATALÁNOK EREDMÉNYSOROZATA

A szegedi csapat egyébként a Magdeburg elleni kerettel kelt útra még tegnap, majd 18.30-kor landoltak a katalán városban. A kékek utoljára a 2022/2023-as szezonban találkoztak a Barcával. Itthon hiába vezettek ellenük, végül egy fantasztikus hangulatú meccsen 35–28-ra kikaptak. Idegenben nem volt esély ellenük, az idei BL-győztes – eddig tizenkétszer ültek a BL-ben a trónra, ez rekord – 35– 25-re nyert. Félelmetes a katalánok eredménysora: harmincegyszer nyerték meg a spanyol bajnokságot és huszonnyolcszor hódították el a spanyol kupát.

“Nagyon jó csapat az ellenfelünk, de felkészültünk belőlük, minden erőnkkel azon leszünk, hogy megnehezítsük a dolgukat. A Barca az Barca, de nem rajtunk lesz nyomás, felszabadultan játszhatunk és ha sikerül a Magdeburg ellen bemutatott játékot megismételni, akkor lehet esélyünk arra, hogy megszerezzük a győzelmet” – nyilatkozta Bodó Richárd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb