GasztroVideo365

Megkóstoltuk a Napfény Műterem őszi újdonságát – nem fogod elhinni, milyen lett a fokhagymakrémleves! (videó)

Ahogy Szegedre is beköszöntött az ősz, a Napfény Műterem új őszi ínyencségekkel frissítette fel a kínálatát. A fokhagymakrémleves az idei szezon nagy durranása, amely tökéletes választás a hűvös napokra. Krémes állaga, lágyan fűszeres ízvilága és a tetején reszelt füstölt sajt igazi kulináris élménnyé varázsol minden kanalat. A mellé tálalt fokhagymás ciabatta pedig tökéletesen kiegészíti ezt a különleges fogást.

A Szeged365 csapata nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy letesztelje ezt a remekművet. Az első kanálnál már éreztük, hogy ez nem egy hétköznapi leves: a fokhagyma intenzív, mégis harmonikus íze egy igazi ízorgiát nyújtott, amit a füstölt sajt és a ropogós ciabatta koronázott meg. A művészet és gasztronómia találkozása minden egyes falatban érezhető volt – nem véletlen, hogy a Napfény Műterem már régóta a szegediek egyik kedvenc helye.

Az őszi időjárás változásával egyre inkább vágyunk a meleg, lélekmelengető ételekre, és a Napfény Műterem pontosan ezt az igényt elégíti ki. Ha eddig még nem próbáltad volna ki az új fokhagymakrémlevesüket, akkor most itt az idő! Nézd meg a cikkben található videón, hogyan néz ki tálalás után, és biztos lehetsz benne: legközelebb, amikor Szeged belvárosában jársz, egyenesen a Napfény Műterembe fogsz betérni!

Az ősz mindig is a tartalmas, meleg ételekről szólt, és mi lehetne jobb, mint egy különleges fokhagymakrémleves? A Napfény Műterem új kínálata nemcsak a testet, de a lelket is felmelegíti. A krémes leves már látványra is lenyűgöző, de az íze még ennél is jobb! Ha a művészetet és a gasztronómiát összekötő ételekre vágysz, a Napfény Műterem a legjobb választás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb