Mindenmás

Napi balfék: kipakolt egy családi házat Szegeden, majd a tulaj autójával, benne a lopott holmikkal kocsikázott egy csanádpalotai fiatal, amikor elfogták

Lopott holmikkal kocsikázott egy 25 éves csanádpalotai fiatal férfi Szegeden, mikor lekapcsolták a rendőrök. Mint kiderült, egy családi házból lopta el a holmikat, amit követően a tulajdonos autóját is meglovasítva útra kelt vele. Nem jutott sokáig, a rendőrök gyorsan a nyomára akadtak, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

LOPOTT GÉPJÁRMŰVEL, BENNE A LOPOTT HOLMIKKAL TÁVOZOTT

A rendőrség tájékoztatása szerint a kiszemelt szegedi családi házba az ablaküveget betörve jutott be szeptember 25-én, késő délután egy 25 éves férfi, aki a kutakodás során ékszereket, ruhákat, cipőket, parfümöket, elektronikai eszközöket, ágyneműt és pénzt vett magához. Az összegyűjtött holmikat ezután a garázsban parkoló Nissan Juke-ba pakolta – ugyanis megtalálta az autó indítókulcsát is –, majd ellhajtott a helyszínről az ellopott gépjárművel.

NÉHÁNY ÓRÁN BELÜL AZONOSÍTOTTÁK

A rendőrök néhány órán belül azonosították a gépkocsi vezetőjét, akit az egyenruhások igazoltattak a városban. A férfit előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

EGY MÁSIK BETÖRÉS IS A ROVÁSÁRA ÍRHATÓ

Kiderült róla, hogy egy másik betöréssel is összefüggésbe hozható. Szeptember 24-én a kaput leemelve jutott be egy szegedi szórakozóhely kerthelyiségébe, ahonnan élelmiszereket, szeszes italokat és közel 300 ezer forintot vitt el.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a csanádpalotai lakost. Lopás bűntette, továbbá fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb