MindenmásVideo365

Túl szép ahhoz, hogy képernyőn nézd – mi se bírtuk ki, elmentünk a Zengő Alföldhöz!

Ha lakásfelújítást tervezel, vagy éppen egy új otthon megálmodásán dolgozol, a burkolólap kiválasztása az egyik legfontosabb döntés. A Zengő Alföld Kft. bemutatótermében nemcsak a méretek és a színek lenyűgöző skálája vár, de minden apró részletben segítséget is kapsz. Békevári Tímea vezetett minket végig a bemutatóteremben, ahol tényleg szinte minden megtalálható: klasszikus minták, modern trendek és olyan különlegességek, mint az óriási, kétméteres lapok.

Korábban is írtunk már arról, hogy mennyire fontos a megfelelő burkolólap kiválasztása, hiszen ez az otthon egyik legmeghatározóbb eleme. Legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy nappaliról, a minőségi burkolat nem csak az esztétikát szolgálja, hanem a tartósság és a könnyű karbantarthatóság szempontjából is elengedhetetlen. Ha lemaradtál korábbi cikkünkről a Zengő Alföld ajánlataival kapcsolatban, itt az ideje bepótolni:

A bemutatóterem különleges előnye, hogy személyesen is megnézheted a termékeket. Az online képek sosem adják vissza teljesen a lapok textúráját és színeit, de itt élőben is megtapasztalhatod, melyik burkolólap illik a terveidhez. Akár egy teljesen minimalista stílust keresel, akár valami merészebbet, itt biztosan megtalálod, amire szükséged van. Ráadásul a folyamatos akciók lehetővé teszik, hogy a legjobb minőséget a lehető legjobb áron kapd meg.

Jelenleg a nagy méretű burkolólapok a legtrendibbek, amelyek letisztult, modern megjelenést biztosítanak. A minimalista és természetes színárnyalatok továbbra is népszerűek, ugyanakkor egyre többen keresnek dinamikus, mintás megoldásokat is. A Zengő Alföld Kft.-nél mindezt egy helyen találod, és ha tanácsra van szükséged, szívesen segítenek a választásban.

Tudtad, hogy a burkolólapok története egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza? Az első kerámialapok már akkor is a legnagyobb épületeket díszítették, és mára elengedhetetlen részét képezik minden modern otthonnak. Az anyagválasztás azóta hatalmasat fejlődött, de a burkolólapok jelentősége ma is ugyanolyan, mint akkor: tartósak, könnyen karbantarthatók, és bármilyen stílust képviselhetnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb