Mindenmás

Megszólalt a rendőrség a kedd esti szegedi autós üldözésről! Mutatjuk, mit mondanak

Autós üldözés volt a Csongrádi sugárúton – írtuk meg kedd este, amikor számos olvasónk jelezte, hogy nagy akció zajlik a városban. Háromnegyed 8 környékén a Diófa buszmegállónál működő gyorsétterem előtti szervizúton ment a hajsza 2-3 rendőrautó és egy személyautó részvételével. Az eset kapcsán érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, mint írták, eljárást indítottak a sofőrrel szemben.

A tegnap esti cikkünk megjelenését követően az ORFK sajtóügyeletétől már akkor megtudtuk, hogy a személyautót azért vették üldözőbe a rendőrök, mert a sofőr nem volt hajlandó megállni, amikor igazoltatni akarták. Valójában azért fogta menekülőre, mert jogosítvány nélkül vezetett.

ELJÁRÁST INDÍTOTTAK A RENDŐRÖK

A fent is említetteket erősítette meg gyakorlatilag ma a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, akik azt írták szerkesztőségünknek, hogy “2024. október 1-jén 19 óra 29 perckor a Makkosházi körúton haladó járőrök egy szabálytalanul közlekedő járműre lettek figyelmesek. A rendőrök megkülönböztető jelzéseinek alkalmazása ellenére a gépkocsi vezetője nem állt meg, hanem tovább hajtott, végül munkatársaink a Rókusi körúton megállították, és intézkedtek vele szemben. A sofőr ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett és más közlekedési szabályszegések miatt indult eljárás.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb