Kikapcs

Extravagáns új dekort kapott a Magyar Ede tér gyöngyszeme: mostantól őszi díszek között sütizhetsz a REÖK Kézműves Cukrászdában

Évszakról-évszakra formálják a Magyar Ede téren található, közismert kézműves cukrászdát az ahhoz megfelelő dekorral, természetesen ez a hirtelen beköszöntő szegedi ősz alkalmával sincs másképp. Extravagáns, stílusos őszi dekort kapott a REÖK Kézműves Cukrászda Gold Key Awards of Excellence díjas belső tere, amelyet Varró Zoltán álmodott meg ilyen gyönyörűre, azzal pedig elhódította az említett, rangos elismerést, azóta is egyedüli magyarként.

A hűvös szegedi őszre való tekintettel természetesen a belső dekorban leginkább a meleg színek, azok közül is kiemeltem a narancssárga dominál, amely az említett évszak egyik legjellemzőbb színe. A belső térben, az asztalok körül, de még a fagyis- és sütispultok mögött is tetten érhető a változás, pár nappal ezelőtt mindkét rész átesett a díszítésen, így mostantól hamisíthatatlan őszi hangulatban vár Szeged közismert cukrászdája. A teljes mértékben megújult belső teret természetesen megmutatjuk fotókon is, íme:

A REÖK Kézműves Cukrászdában egyébként továbbra is kapható az idei év Ország Tortájának és Ország Cukormentes Tortájának megválasztott Mákvirág és Zöld Málna torta, sőt, már fagylalt formájában is kérheted az említett két ízt a Magyar Ede téren.

REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb