KikapcsVideo365

Hátborzongató filmek és izgalmas nyereményjáték vár Szegeden a Kárpátia Filmszínházban! (videó)

Az október a horror szerelmeseinek kedvez a Kárpátia Filmszínházban, ahol a legfélelmetesebb filmek várnak rád. Szarka Valter elárulta, hogyan választották ki a hátborzongató programot, és miért olyan különleges ez a mozi Szegeden. Ráadásul a filmek mellett egy fantasztikus nyereményjáték is vár! Mutatjuk a részleteket:

Október az igazi horror rajongók hónapja a Kárpátia Filmszínházban! A szegedi mozi egész hónapban borzongató filmekkel vár mindenkit, hogy garantáltan kirázza a hideg. Az első hétvégén rögtön két remek filmmel indítanak: pénteken, október 4-én a Szörnyen boldog Halloween című mexikói családi animációs filmet láthatjátok 16:00-tól, szombaton pedig a klasszikus A kis vámpír kerül vászonra 16:00-kor. Készülj fel, mert ez csak a kezdet!

Ha még inkább szeretnél borzongani, a következő hétvégén, október 11-én, pénteken érkezik a #kövesbe című amerikai horror, amit garantáltan nem felejtesz el egyhamar. Másnap, október 12-én, a szívmelengető, mégis megható Coco várja a családokat 10:00-kor.

De ez még nem minden! Október 16-án a magyar filmgyártás egyik különleges darabját, Ismeri a Szandi mandit? láthatjátok, ami egy könnyed, humoros szatíra. Az október 18-19-i hétvégén újra a rémületé a főszerep: pénteken A kopogás című észt-finn horror, szombaton pedig a misztikus thriller A látogatás rémiszti meg a nézőket.

A hónap zárásaként pedig október 25-én, pénteken a hidegrázós Fehér éjszakák című finn-svéd horror lesz a nagy durranás. Ha szereted a feszült, izgalmas filmeket, akkor itt a helyed!

A filmkínálat mellett a Kárpátia Filmszínház büféje is különlegességekkel készül. Szarka Valter elárulta, hogy a filmekhez passzoló ínycsiklandó falatokkal és italokkal várnak mindenkit, mindezt pedig kedvező jegyárakkal kombinálják, hogy a lehető legtöbben eljussanak a moziba. És ha ez nem lenne elég, egy nyereményjátékkal is kedveskednek: nem kell mást tenned, mint lájkolni a mozi Facebook oldalát és kommentelni az aktuális poszthoz, hogy páros belépőt nyerj az általad választott filmre!

Tehát, ha októberben igazán rettegni szeretnél, ne habozz, irány a Kárpátia Filmszínház! Készülj fel, mert ez a hónap nem fog csalódást okozni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb