Közélet

Kínai iroda nyílt Mórahalmon! Kulturális, gazdasági és turisztikai szempontból is nyitnának Magyarország felé

Mórahalmon nyitott irodát a kínai China-EU Cultural and Education Service Center Kft. Mint kiderült, az iroda segítségével kulturális, gazdasági és turisztikai szempontból nyitnának Magyarország felé, és népszerűsítenék hazánkat a kínaiak számára.

Befektetési lehetőségeket is keresnek a térségben nemzetközi együttműködésre törekedve a két ország között. Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere a megnyitón azt mondta, a város támogatja ezt a törekvést, hiszen az oktatási ügyek, a jövő generációjának neveltetése lehetőséget teremtenek arra, hogy a gazdaság szereplői is megtalálják a megfelelő párbeszédet a két térség között – írja a Rádió 88.

ERŐSÍTENÉK AZ IDÉN 75 ÉVES KÍNAI-MAGYAR KAPCSOLATOKAT

Mihálffy Béla a témában azt írta a közösségi oldalára, hogy a China-EU Cultural and Education Service Center Kft. célja, hogy erősítse az idén 75 éves kínai–magyar diplomáciai kapcsolatokat, kulturális, oktatási, gazdasági és turisztikai szempontból nyissanak Magyarország felé, továbbá népszerűsíteni kívánják hazánkat a kínaiak számára. “A most nyíló iroda befektetési lehetőségeket keres a térségben nemzetközi együttműködésre törekedve a két ország között” – írta a képviselő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb