MindenmásVideo365

“Én is sírdogálhatnék a mai napig…” – Détári Vilmos inspiráló története egy igazi lelki löket hétfőre (videó)

Sokan küzdenek a mindennapi motiváció hiányával, de Détári Vilmos története segíthet neked is megtalálni az erőt a folytatáshoz. 9 és fél éve stroke-on esett át, és két út állt előtte: feladni vagy harcolni. Ő a küzdelmet választotta, és ma már a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítójaként emberek százainak segít minden nap. Motivációs beszéde igazi ébresztő lehet bárkinek, aki egy kis támogatást keres!

Détári Vilmos neve már ismerős lehet számodra, hiszen 8 éve ő alapította a Szent Vincent Rehabilitációs Központot Szegeden, ahol számos beteg kap új esélyt az életre. Vilmos története azonban nem mindennapi: 9 és fél évvel ezelőtt stroke-on esett át, és akkor egy komoly választás elé került – feladja, vagy küzd tovább. Ő az utóbbit választotta, ami a mai napig rengeteg erőt ad neki, és úgy érzi, ez a döntés minden nap új lehetőségeket hoz számára.

A stroke idején fia volt a legnagyobb motivációja, akiért minden erejét összeszedve úgy döntött, élni akar. Azóta azonban a Szent Vincent Rehabilitációs Központ vált a második családjává, ahol nap mint nap embereknek segít visszatalálni a mindennapi életükhöz. A központ nemcsak Szegeden 8, hanem Budapesten is működik immár egy éve, és Vilmos szerint az általa kapott visszajelzések és szeretet sokkal többet érnek számára, mint amit ő valaha is adhatna.

Motivációs beszédeiben Vilmos hangsúlyozza, hogy mindenkinek meg kell találnia a maga indokát, amiért érdemes küzdeni. A története inspiráló példaként szolgálhat mindannyiunk számára, akik néha elveszítik a lendületet. Reméljük, hogy ti is megtaláljátok azt a motivációt, ami átlendít a nehéz napokon, de ha mégis szükséged lenne egy kis segítségre, ne hagyd ki ezt a videót, ami biztosan erőt ad majd neked.

Érdekesség, hogy a stroke nemcsak azonnali kezelést igényel, de hosszú távú rehabilitációt is. Az elmúlt évtizedekben rengeteg új módszer és kezelés született, amelyek segítenek a stroke-betegeknek visszanyerni az életminőségüket. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ pedig pontosan ilyen lehetőségeket biztosít a páciensek számára, hogy újra teljes életet élhessenek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb