Mindenmás

Szabadtéri program? Október 8-án tökéletes idő várható Szegeden!

Napos idő és 23°C vár október 8-án Szegeden, ideális körülményekkel szabadtéri programokhoz. Délután némi felhő lehet, de az eső elkerüli a várost, így érdemes a természetbe indulni!

A legfrissebb időjárás-előrejelzések szerint október 8-án kedden Szegeden egy tökéletes napra számíthatunk. A déli szél mindössze 13 km/h-val fúj, így a napos idő zavartalanul élvezhető lesz. A délután folyamán néhány felhő jelenhet meg az égen, de esőre egyáltalán nem kell számítani. Ez az időszak igazán kedvez a szabadtéri tevékenységeknek, így bátran tervezz egy kirándulást a Szegedi Vadasparkba vagy akár a Tisza-part mentén.

Az elmúlt napokhoz képest enyhébb időre számíthatunk, így a nyári ruhákat még nem kell elpakolni! Természetesen fontos, hogy figyeljünk a reggelekre, mert ilyenkor a legkönnyebb megfázni.

A gyönyörű októberi napsütés az indián nyár jelenségéhez hasonlítható, amely a nyár végét idézi meg, egy melegebb, szárazabb időszak formájában. Az indián nyár eredete Észak-Amerikából származik, amikor az őslakosok megfigyelték ezt az időjárási jelenséget a betakarítások során.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb