Kikapcs

Ezt látnod kell: egy borzongató film és egy szívmelengető mese vár a Kárpátia Filmszínházban ezen a hétvégén!

Hétvégi moziélmények a Kárpátia Filmszínházban: péntek este a horror szerelmeseinek kedvez a #kövessbe című film, amely nem engedi, hogy egy pillanatra is hátradőlj. Szombaton a gyerekek is találhatnak kedvükre való programot, hiszen jön a varázslatos világot bemutató Coco. És ha ez nem lenne elég, a Kárpátia Filmszínház nyereményjátéka is folytatódik, 5 db páros mozijegy várja szerencsés gazdáját.

A borzongató október még nem ér véget, sőt, ezen a hétvégén tovább fokozódik a hangulat a Kárpátia Filmszínházban! Ha még nem jártál volna a város egyik legkülönlegesebb mozivásznánál, akkor most itt az ideje, hogy belevessük magunkat a filmes élményekbe, hiszen pénteken és szombaton két igazán különleges alkotás kerül műsorra.

Október 11-én, péntek este 18:00-kor érkezik a #kövessbe, amely egy hátborzongató thriller, tele feszültséggel és titokzatos fordulatokkal. A film egy vloggerről szól, aki egyre mélyebbre süllyed a közösségi médiában felépített világában, míg végül saját maga válik az általa kreált rémálom foglyává. Ez az alkotás tökéletes választás azoknak, akik szeretik a félelmetes történeteket és szeretnék, ha a hideg is kirázza őket a moziszékben ülve.

Másnap, október 12-én, szombaton 10:00-kor pedig a gyerekeké a főszerep, hiszen érkezik a Disney-Pixar egyik legsikeresebb alkotása, a Coco. Ez a megható mese Miguel történetét meséli el, aki minden vágya, hogy zenész legyen, de családja tiltja tőle a zenét. Egy véletlen folytán Miguel a Holtak Földjére kerül, ahol megismeri ősei titkait és egy különleges utazás részese lesz. Ez a történet elgondolkodtató és szívet melengető, tökéletes családi program.

Ha korábban lemaradtál volna, mi is ellátogattunk a Kárpátia Filmszínházba, ahol Szarak Valter fogadott minket, és elmesélte, hogy miért olyan különleges ez a hely. Ahogy ő fogalmazott, a Kárpátia Filmszínház nemcsak a filmek miatt nyújt egyedülálló élményt, hanem a családias hangulat és a közönséggel való közvetlen kapcsolat miatt is. Erről az élményről már korábban beszámoltunk itt:

És van még egy jó hírünk: a Kárpátia Filmszínház nyereményjátéka is folytatódik, ahol 5 db páros mozijegy talál gazdára! Válaszd ki a kedvenc filmedet és kattints a részletekért itt:

Ne felejtsétek el követni a Kárpátia Filmszínház közösségi oldalát, hogy mindig naprakészek legyetek a legújabb filmekkel és eseményekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb