GasztroVideo365

Megérkezett a Szeged365 Family kedvence: toszkán tészta a Napfény Műteremből! (videó)

A Szeged365 Family kérése meghallgatásra talált! Többen jeleztétek, hogy valami könnyed, mégis ínycsiklandó tésztaélményre vágytok – a Napfény Műterem meg is alkotta a tökéletes fogást! Pesto, szárított paradicsom, tejszín és parmezán találkozik a masnitésztával, amit natúr csirkével vagy grillezett mozzarellával kérhetsz. A videóban még azt is megmutatjuk, hogyan készül ez az ínycsiklandó toszkán tészta!

Több olvasónk is írta már, hogy szeretnének egy könnyed, de igazán ínycsiklandó tésztaételeket kóstolni a Napfény Műteremben. Mi pedig nem csak továbbítottuk a kérést, hanem azonnal bele is vetettük magunkat a megoldásba! A Napfény Műterem csapata figyelmesen meghallgatta a Szeged365 Family kívánságait, és megalkották azt a fogást, ami egy könnyed, mégis különleges tésztázási élményt kínál. A toszkán tészta, amit kérhetsz natúr csirkével vagy grillezett mozzarellával, tökéletes választás mindenkinek, aki egy finom, de nem túl nehéz ételre vágyik.

A Napfény Műterem új étele nem csupán finom, hanem egyenesen olaszos álom: a masnitészta ízletes pesto-val, szárított paradicsommal, tejszínnel és parmezánnal keverve érkezik a tányérodra. Választhatod hozzá a natúr csirkét, ha a klasszikus ízek híve vagy, de ha valami különlegesre vágysz, próbáld ki grillezett mozzarellával. A gazdag ízek harmonikusan keverednek a könnyed textúrával, így biztosan nem fogsz csalódni!

A legjobb az egészben, hogy most videónkban is megmutatjuk, hogyan készül ez a mennyei fogás! Meglesheted a Napfény Műterem konyhájában folyó munkát, és végignézheted, hogyan lesz egy egyszerű tészta alapanyagokból igazi mestermű. Nézd meg a videót, és tudd meg, miért lett a toszkán tészta a Szeged365 Family kedvence!

A toszkán konyha mindig is híres volt egyszerű, mégis nagyszerű ételeiről. A pesto és a szárított paradicsom kombinációja nemcsak ízben gazdag, de egy igazi energiaforrás is, miközben a tejszín és a parmezán krémes lágyságot ad az ételnek. A grillezett mozzarella pedig nemcsak a sajtrajongók álma, de egy új dimenziót ad a tésztának. Ha szereted az olaszos ízeket, ez a tészta neked való!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb