Szegedi ArcokVideo365

Éles látás, éles élet: ingyenes látásellenőrzéssel és szaktanácsadással várnak a Látás Hónapjában a Prágai Látszerészet és Boutique Optique üzletek

Javában zajlik az október, amely 19 éve egyet jelent a “Látás Hónapja” kampánnyal. Az éles látás mindenkié – tartja a mottójuk, ezzel összhangban pedig egész hónapban díjmentes szaktanácsadással, szemüveg ellenőrzéssel és preventív látásellenőrzéssel várnak Szeged legmodernebb optikai vizsgálójában a Bartók téri Prágai Látszerészet és a Boutique Optique by Prágai üzletekben. A kezdeményezésről Prágai András Milivoj optometrista látszerész mesterrel beszélgettünk.

AZ ÉLES LÁTÁS MINDENKIÉ – ERRŐL SZÓL A LÁTÁS HÓNAPJA

Egyre többen viselünk kontaktlencsét, szemüveget, amelyekkel jól korrigálhatóak a látásproblémák, azonban ezeket az eszközöket, illetve látásunkat is ajánlott évente legalább egyszer ellenőriztetni. A 19 éve minden októberben visszatérő kampány célja ezért, hogy felhívja a figyelmet az egyik legfontosabb érzékünkre, a látásra. Kutatások igazolták, hogy a szemüvegviselők jelentős része, nem a megfelelő, az esetek nagy részében elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét. Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat. A Látás Hónapja alkalmából az egész országban díjmentesen ellenőrzik a vendégek látás-élességét, majd ha kell, javaslatokat tesznek a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is.

Sőt, idén Stohl András színész, műsorvezető is jó ügy mellé állt és arra biztat mindenkit, hogy évente ellenőriztesse látását és keresse fel a szakértő optikákat.

DÍJMENTES SZAKTANÁCSADÁS ÉS SZEMÜVEG ELLENŐRZÉS

A Prágai Látszerészet és a Boutique Optique by Prágai üzletek évek óta kiemelt szereplői a Látás Hónapja kampánynak, s idén sincs ez másképp. Így előzetes időpont egyeztetést követően bárkinek lehetősége nyílik díjmentesen szaktanácsadással, szemüveg ellenőrzéssel és preventív látásellenőrzéssel egybekötött vizsgálatra a Bartók téri családi vállalkozás legmodernebb eszközeivel felszerelt rendelőiben.

Ha Te is szeretnél élni a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint az alábbi telefonszámon bejelentkezni a díjmentes vizsgálatra, amit a Bartók téri üzletekben végeznek el a szakemberek:

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb