Mindenmás

Autós üldözés volt Mórahalom és Zákányszék között

“Egy csempészt üldözött a rendőrség Mórahalom és Zákányszék között” – jelezte szerdán délelőtt olvasónk, aki arról számolt be, hogy az eset valamikor 10 óra körül történhetett a két település között.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt az információt kaptuk, hogy a jelzés ellenére sem állt meg a sofőr a helyszínen, ezért eredtek a nyomába az egyenruhások. Azt viszont, hogy valóban embercsempész volt-e a sofőr, egyelőre nem tudni.

MÉG MINDIG PRÓBÁLKOZNAK A HATÁRON A MIGRÁNSOK

Még mindig próbálkoznak bejutni migránsok az országunk területére. A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. október 15-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 16 határsértőt tartóztattak fel és 31 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Csongrád-Csanád vármegyében, 2 esetben összesen 7 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom és Szeged-Gyálarét közigazgatási területén. Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1, embercsempészés miatt 1 ember ellen indult büntetőeljárás.

BALESET IS VOLT EGY CSEMPÉSZ MIATT

A hétvégén is volt baleset egy csempész miatt. Mint megírtuk, Olvasói információk szerint egy Mazda típusú személyautó a rendőrök elől menekülhetett, végül pedig az árokba borult.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb