GasztroVideo365

Egy hosszú nap után ezt megérdemled – McQueen Gin & Tonic a Napfény Műteremben!

Ősszel sem kell lemondani a koktélokról, hiszen a Napfény Műterem most bemutatta legújabb csodáját: a McQueen Gin & Tonicot! Ezzel a frissítő, de mégis különleges ízvilággal hódíthatod meg a hűvösebb napokat. A gin Brazíliából érkezik, a hibiszkusz pedig egy kis egzotikus fűszert ad hozzá – a tökéletes kombináció! Nézd meg a videónkat, és tudd meg, hogyan készül ez a fantasztikus ital.

Az ősz beköszöntével sokan úgy gondolják, hogy a koktélozás időszaka lejárt, de a Napfény Műterem idén bebizonyítja, hogy a hűvösebb napokon is lehet frissítő és izgalmas italokat kóstolni! Megérkezett a legújabb különlegességük, a McQueen Gin & Tonic, amely garantáltan a szezon slágere lesz.

Ha eddig nem hallottál róla, a Napfény Műterem egyik legkülönlegesebb koktéljával van dolgod, amelyhez a McQueen & Violet Fog Brazil Gin adja az alapot. Ez a gin nem csupán egy egyszerű szesz, hanem Brazília különleges, vibráló aromáival teli ital, amely 21 különböző fűszerrel és gyógynövénnyel készül. Ehhez jön még a Fitch & Leeds Indian tonic, amely a gin tökéletes társa, és egy kis hibiszkusszal bolondítják meg az italt, ami egy csipetnyi egzotikus ízt ad a koktélnak. A citromkarika pedig csak a koronája ennek az őszies frissítőnek.

Nemcsak a nyári estéken esik jól egy koktél, hiszen a McQueen Gin & Tonic hideg napokon is tökéletes választás. Az ital könnyed, mégis karakteres, ezért bárkinek ajánljuk, aki szeretne valami igazán különlegeset inni egy baráti beszélgetés vagy egy romantikus este alkalmával. Ez a koktél mindenkit elvarázsol: a gin szerelmeseit, az újdonságokra vágyókat, és azokat is, akik egyszerűen csak egy szép őszi estét töltenének el egy finom ital társaságában.

Tudtad? A hibiszkusz, amely a McQueen Gin & Tonic egyik alapanyaga, nemcsak a koktélokban használatos, hanem teákban is gyakran találkozhatsz vele. Az egzotikus virág szárított formában kerül az italba, ahol enyhén fanyar, mégis virágos ízt kölcsönöz az italnak, ami tökéletesen passzol a gin citrusos aromáihoz. Érdekesség még, hogy a McQueen gin Brazília egyik legkülönlegesebb lepárlójában készül, ahol minden egyes adag külön odafigyeléssel, kis mennyiségben, kézműves módon áll össze.

Nézd meg a videónkat, ahol lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül el ez a csodás őszi ital a Napfény Műteremben! Próbáld ki te is, és tapasztald meg, hogy a koktélozás ősszel is legalább olyan menő, mint nyáron!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb