Kikapcs

Egy este, amit soha nem felejtesz: Gasztrosztorik és ínycsiklandó vacsora a Napfény Műteremben!

Szeretnéd megismerni a konyhai titkokat egy szórakoztató előadás keretében? Október 27-én 18:00-kor a Napfény Műterem „Sztorik a konyhából” című eseményén nemcsak humoros és szívmelengető történeteket hallhatsz, hanem egy svédasztalos vacsora is vár rád. Ráadásul, ha szerencsés vagy, egy páros jegyet is nyerhetsz nyereményjátékunkon! Ne hagyd ki ezt a különleges estét!

Sztorik a konyhából: egy különleges gasztroest a Napfény Műteremben

Ha valami igazán különleges élményre vágysz október végén, akkor itt az alkalom, hogy részt vegyél a Napfény Műterem „Sztorik a konyhából” eseményén. Október 27-én, vasárnap este, egyedülálló előadásra és egy ízletes svédasztalos vacsorára invitálnak. Az est fő attrakciója Klem Viktor színművész egyszemélyes darabja lesz, melyben a konyha titkaiba kalauzol el minket, mindezt humorral és történetekkel fűszerezve.

A színpadi előadás után pedig megkoronázhatod az estét egy ínycsiklandó svédasztalos szendvics vacsorával a Napfény Műterem hangulatos télikertjében. Az esemény este 18:00-kor kezdődik, de már fél órával korábban érkezhetsz, hogy elfoglalhasd a legjobb helyeket a rendezvényteremben, ahol széksoros elrendezésben várnak majd. Az előadás maga szünet nélkül, 70 percen keresztül tart, tele nevetéssel és gasztronómiai anekdotákkal.

A jegyek már elérhetők elővételben, 4900 forintos áron, amely tartalmazza mind az előadást, mind a svédasztalos vacsorát. Ha szereted a jó történeteket és a finom ételeket, ez az este biztosan a te ízlésednek megfelelő lesz! További információkért, vagy jegyfoglalásért keressétek a Napfény Műtermet személyesen nyitvatartási időben.

És van egy jó hírünk: ha szeretnél nyerni egy belépőt, részt vehetsz a Szeged365 Facebook oldalán futó nyereményjátékunkban, ahol egy szerencsés kommentelő páros belépőt nyerhet a „Sztorik a konyhából” eseményre! A játék október 25-én 10:00-ig tart, a nyertes kihirdetése pedig aznap délelőtt történik.

De hogy miért érdemes részt venni? Mert a konyha, ahol a séfek szerelemmel és szenvedéllyel alkotnak, most a te élményeidet is gazdagítja majd. Nem csak főzni, enni is szeretünk, és az ételhez kapcsolódó történetekkel tele gyomorral, de annál több mosollyal fogsz távozni a Napfény Műteremből!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb