Kikapcs

T-REX vagy szellem? Rémisztően jó programokkal jön a szezon utolsó rendezvénye az Ásotthalmi Dínóparkban

Fergeteges programkavalkáddal készül az idei szezon utolsó nagyobb rendezvényére az ásotthalmi Dínópark: vasárnap egy egész napos program keretében fantasztikus halloween-i partyval készülnek a legkisebbeknek és családjuknak, ráadásul a jelmezben érkező gyerkőcöknek még ajándékkal is készülnek, sőt, még jelmezes felvonulás is lesz Csongrád-Csanád vármegye egyetlen dinóparkjában.

Tételesen felsorolva:

  • Tökfaragás
  • Arcfestés
  • Jelmezes felvonulás
  • Boszorkány konyha
  • és Rémisztően jó vetélkedők,

avagy, csak egy pár olyan program, amivel a vasárnapi (2024.10.27.) Halloween-i partyn készülnek az ásotthalmi Dínóparkban, mindamellett, hogy továbbra is megtekinthetőek az óriási, életnagyságú T-rex-ek, velociraptorok és Sztegoszauruszok a 6000 négyzetméteren elterülő parkban, az idillikus, szuper hangulatos Gárgyán-fenyőerdő mellett. A hangot is kiadó dinók mellett a vadonatúj kisvasutat is kiptóbálhatják a gyerekek, mint pár hónapja kiderült, a legnagyobb buli, amikor a Jurassic Parkban látott Land Rover helyett vonattal menekül az ember fia a Jura-kori fenevadak elöl. Ezt a nyáron mi is kipróbáltuk, imádtuk minden percét:

A fentebb felsoroltak mellett lesz még cukorkakeresés, 16 órától pedig a Péter Pán duó zenél majd az ásotthalmi Dínóparkban, ahol a már megszokott helyszínek, mint például az Aranymosó bázis, az állatsimogató, az ásvány kiállítás, vagy éppen a paleontológiai állomás is megtekinthető lesz. A hétvégi eseményről, valamint az ásotthalmi Dínópark jegyárairól IDE és IDE KATTINTVA találsz bővebb információt, a vasárnapi (10.27.), halloween-i party pedig délelőtt 10 órakor veszi kezdetét.

Amennyiben ellátogatnál Csongrád-Csanád Vármegye és a régió egyetlen dínóparkjába, ezeket kell tudnod: Ásotthalomra beérve óriási táblák navigálják az autósokat a megfelelő irányba, ha busszal érkezünk, akkor pedig az erdei pihenő elnevezésű megállónál kell leszállni és egy óriás dínós táblát követve 200 m múlva már ott is vagyunk a park kapujában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb