Kikapcs

Új kezdeményezést indít a Móra Ferenc Múzeum: Szeged és a vármegye legjobb sajtófotóit keresik

Szeged és Csongrád-Csanád vármegye legjobb sajtófotóit keresi a Móra Ferenc Múzeum. 2025 elején tervezik megnyitni azt a Szeged Press-kiállítást, ahol bemutatják a felhívásra beérkezett pályamunkák legjobbjait.

SZEGED ÉS A VÁRMEGYE ÉLETÉT ÉS TÖRTÉNÉSEIT MUTATJÁK BE

Új kezdeményezést indít a Móra Ferenc Múzeum: Szegeden és Csongrád-Csanád vármegyében készült sajtófotókból terveznek létrehozni egy időszaki kiállítást 2025 elején. A Szeged Press munkacímet viselő tárlat célja, hogy széles válogatást mutasson be a Szeged és Csongrád-Csanád vármegye életét, történéseit bemutató fényképekből. A pályázásnak nem feltétele, hogy a pályázó jelenleg sajtóorgánumnál dolgozzon vagy ilyen jellegű munkahelyi tapasztalattal rendelkezzen.

NOVEMBER 15-IG LEHET PÁLYÁZNI

Mint az intézmény közölte, a projekt első lépéseként pályázatot hirdetnek: 2024. november 15-ig várják azokat a fotókat, melyek Szegeden és/vagy Csongrád-Csanád vármegyében készültek és sajtófotó-jellegűen szemléltetik az ottani eseményeket. A beérkezett pályaműveket egy szakértő zsűri fogja áttekinteni és kiválasztani a legjobb fényképeket, amelyek bekerülnek a leendő kiállításba. A zsűri tagjai: Németh György, fotóriporter-fotóművész; Dömötör Mihály, múzeumi fotográfus-fotóművész; Bakos András, újságíró.

A pályázatra egy online regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni, mely elérhető a Móra Ferenc Múzeum weboldalán keresztül, csakúgy, mint a részletes pályázati kiírás: ITT.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb