Kikapcs

Már áll az óriáskerék szerkezete a Dóm téren, mutatjuk, meddig csodálhatjuk meg 50 méter magasból Szeged panorámáját

Hamarosan 50 méter magasból csodálhatjuk meg a galaxis legszebb városát! Mint megírtuk szerdán, ünnep ide, vagy oda, a munka nem állt meg, gőzerővel dolgoztak tegnap is a szakemberek a szerkezet összeszerelésén. Ennek eredményeként nem is kellett sokat várnunk, csütörtökre már fel is állították teljesen az óriáskerék szerkezetét a Dóm téren.

VÁRHATÓAN A HALOTTAK NAPI HÉTVÉGÉN MÁR ÓRIÁSKEREKEZHETÜNK, EGÉSZEN JANUÁR 7-IG

Felállították az óriáskerék szerkezetét a Dóm téren. Mint a Rádió 88 közölte, a Szegedi Karácsonyi Hetek egyik látványossága január 7-éig marad a téren, s várhatóan már a Halottak napi hétvégén elindulhat fedélzetén a látogatókkal, akik ötven méter magasból csodálhatják meg Szegedet. Az óriáskerék Keszthelyről érkezett, és még másfél-két hét kell, mire teljesen összeszerelik.

Az összeszerelés folyamatába videón is bepillanthatsz velünk, így nézett ki szerdán, az óriáskerék:

@szeged365

Ünnep ide vagy oda, most is építik az 50 méter magas óriáskereket a Dóm téren! Így állnak jelenleg!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

MÁS GONDOLÁKKAL LESZ FELSZERELVE

Mint megírtuk, az idén Szegedre érkező óriáskerék másfajta gondolákkal lesz felszerelve. Ennek az az oka, hogy ezek a gondolák meleg fehér fényt adnak, ami harmonizálni fog a Dóm tér karácsonyi díszkivilágításával, illeszkedni fog annak színárnyalataihoz, így még hangulatosabb környezetben ünnepelhetünk Szeged egyik legszebb terén. Paramétereiben azonban nem változott meg az óriáskerék!

Ha már óriáskerék és karácsony, mutatjuk azt is, hogy mikor indul az ünnepi kavalkád Szegeden:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb