Kikapcs

„Olyan csúnya, hogy már szép!” – a csúnyácska állatokról fog szólni minden a Szegedi Vadasparkban halloweenkor

Sok olyan állat él a Vadasparkban, amelyek szemre is tetszetősek, sőt, egyenesen „cukinak” tartják őket a látogatók, viszont számos faj inkább visszatetszést kelt bennük, pusztán a megjelenésük okán. Hiszen kinek tetszik egy füles keselyű, egy tarvarjú vagy éppen egy csupasz turkáló? Pedig ezek az állatok is ugyanolyan érdekesek és izgalmasak, mint közkedvelt társaik. Nekik szentelik most az idei halloweeni rendezvényt a Szegedi Vadasparkban.

Mint megtudtuk, a Szegedi Vadaspark október 31-én, 17.00 és 21.00 között rendezi meg az idei halloweeni rendezvényét. Természetesen a “csúnyácska” állatokra épülő játék mellett a hagyományos programok sem maradnak el, lesz rémisztgetés, csak felnőtteknek szóló horror-ösvény, szellemek és rejtélyek kísérik a merész látogatókat a sötét állatkerti utakat járva, valamint zenés, táncos előadásokat is meg lehet majd tekinteni.

HALLOWEENI VACSORA IS LESZ

A 17.00 és 19.00 között több állat halloweeni vacsoráját is megtekinthetik a látogatók, név szerint a rozsomákokét, az oroszlánokét, a barnamedvékét és az ázsiai elefántokét, utóbbiak a házukban figyelhetők meg ekkor. Az Elefántházban és annak teraszán számos programmal várják az érdeklődőket 17.00 és 19.45 között, az SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástárának foglalkozása mellett cirkuszi játszóház is, eközben DJ Csongi biztosítja az alkalomhoz illő zenei hátteret. Az idei fellépőnk az Artist Company – Tűzzsonglőr Társulat lesz, amelynek előadását 20.00-kor lehet megtekinteni a ház teraszán.

Felhívják a figyelmet, hogy minden korosztályt szívesen látnak ezen az estén, de egyik programjukra, a horrorösvényre (a dél-amerikai körút) csak felnőtteket várnak, közöttük is csak azokat, akik kedvelik ezt az ijesztő műfajt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb