Mindenmás

Vasárnap hajnalban óraátállítás, mutatjuk, hogyan közlekedik ekkor a tram-train

Október 27-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap hajnali három órakor az órákat kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, valamint a Volánbusz egyes járatait is.

Mint a MÁV jelezte, a belföldi forgalomban az átmenet éjszakáján egyes vonatok a nyári időszámítás szerint, néhány vonat pedig már a téli időszámítás szerint közlekedik, ennek megfelelően indulásnál megvárják az óraigazítást. Térségünkben a változás a tram-train közlekedését érinti, mutatjuk részletesen, mire számíthattok.

SZEGED-HÓDMEZŐVÁSÁRHELY VONAL

  • Szeged vasútállomásról 2:05-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, Hódmezővásárhelyre is a téli időszámítás szerinti 2:48-kor érkezik meg.
  • Hódmezővásárhely vasútállomásról 2:09-kor induló vasútvillamos a teljes útvonalon a téli időszámítás szerint közlekedik, Szeged vasútállomásra 2:54-kor érkezik meg.

NEM CSUPÁN AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁS OKOZ VÁLTOZÁST A SZEGEDI KÖZLEKEDÉSBEN

Itt az őszi szünet, és hamarosan itt a mindenszentek és a halottak napja is, ezért október 28-tól október 31-ig tanszünet alatti munkanapi alapmenetrend szerint, míg november 1-től november 3-ig hétvégi menetrend szerint közlekednek az SZKT járművei.

HALOTTAK NAPJA ALKALMÁBÓL TEMETŐI JÁRATOKAT IS INDÍT A VOLÁNBUSZ

2024. november 1. és 3. között (péntektől vasárnapig) Szegeden a mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezések időszakában a 12-es temetői körjáratok közlekednek, tudatta a Volánbusz.

A 12-es temetői járatok a Tarján, Víztorony térről a Mars tér felé 30 percenként közlekednek 8:15 és 16:15 között.

A 12-es temetői járatok a Tarján, Víztorony térről a Rókusi körút felé 30 percenként közlekednek 8:30 és 16:30 között.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb