GasztroVideo365

Ha ezt végigtolod, garantáltan nem maradsz éhes – itt az Embörös tál és a Harahorn gin!

Vannak ételek, amik után még simán elmajszolsz egy desszertet, és vannak azok a fogások, amik után csak hátradőlsz, és úgy érzed, egy ideig biztosan nem vagy éhes. A Napfény Műteremben pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki igazán jól lakjon, és nem ma kezdték ennek a műfajnak a művelését. Az Embörös tál már régóta egy biztos pont a kínálatukban, és nem véletlenül. Ez az a fogás, amit ha egyszer megkóstolsz, akkor tudod, hogy itt nem a díszítésen, hanem az ízeken és az adagokon van a hangsúly.

A tálon minden olyan íz ott van, amit egy kiadós lakomától elvársz. A grillkolbász roppan, a pulled pork olyan omlós, hogy szinte szétolvad a szádban, a jalapeñóval, baconnel és sajttal sült csirkemell pedig hozza azt a pikáns-füstös ízvilágot, amitől az ember elégedetten bólint. A steak burgonya kívül ropogós, belül puha, és ha az egészet egy friss, ropogós salátával kíséred, akkor az ízek tökéletes egyensúlyba kerülnek.

A kérdés viszont az, hogy mivel lehet ezt a lakomát még tovább fokozni. Itt jön képbe a Harahorn gin-tonik, ami pontosan azt a frissességet hozza, ami egy ilyen masszív fogás mellé kell. Ez a prémium gin Norvégiából érkezik, és a vadon termő borókabogyónak köszönhetően olyan karakteres íze van, amit nehéz elfelejteni. Egy kis lime, prémium tonic, és kész is az a kombináció, ami tökéletes lezárása lehet egy igazi embörös vacsorának.

Ha valaha is érezted azt, hogy egy étteremben nem kapsz elég tartalmas fogást, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld ezt a duót. Az Embörös tál és a Harahorn gin már bizonyított, és ha egyszer belevágsz, egy dolog biztos: éhes biztosan nem maradsz.

A Napfény Műterem elérhetőségei:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb