A Borfesztiválon csíptük el a magyar válogatott és a Fradi korábbi legendás kapusát, Hajdu Attilát, aki a borokhoz is legalább annyira ért, mint a labdarúgáshoz

Számtalan kiállítóval találkozni a Szegedi Borfesztiválon, de azt talán kevesen gondolnák, hogy a rengeteg faház között a kézben borospohárral sétálva az ember akár még a magyar válogatott korábbi kapusával, a Ferencváros labdarúgócsapatának ikonjával, Hajdu Attilával is összefuthat. Na nem a tömeg közepén, hanem az egyik faháznál, ugyanis az egykori labdarúgó visszavonulása óta az egyik legnagyobb szenvedélyének, a borászatnak hódol, a tavalyi év után idén is ellátogatott a Szegedi Borfesztiválra.
Alapembere volt annak a Ferencvárosnak, amelyik az 1995-96-os szezonban az Ajax és a Real Madrid mögött a harmadik helyen végzett a Bajnokok Ligája csoportkörében, egy évvel azelőtt a magyar felnőtt válogatottban mutatkozott be, de a karrierje vége felé még Szegeden is játszott nagyjából fél évet. Nem csak ez köti a városhoz, ugyanis felesége szegedi, emiatt viszonylag rendszeresen fordul meg a Napfény városában. Miután befejezte a profi pályafutását mindenképpen vendéglátással szeretett volna foglalkozni, üzemeltetett kávézókat és szálláshelyeket is, míg elkezdett a hozzá legközelebb álló területben, a borászatban elmélyülni. Közel tíz éve van már benne mindenben, ami borral kapcsolatos, mi pedig el is csíptük a 29. Szegedi Borfesztiválon:
Hajdu Attilával a borokon és a Szegedi Borfesztiválon kívül másról is beszélgettünk, ezt hamarosan egy következő Szeged365 videós interjúban mutatjuk!