Kikapcs

Tokaj ízei beköltöznek a belvárosba: Holdvölgy-borokkal és exkluzív öt fogással készül a Bistorant december 5-én

Tokaj beköltözik a Kárász utca környékére: a Bistorant és a Holdvölgy Pincészet közös borvacsorája december 5-én indít 18:00-kor. Hat tétel bor, mellé öt gondosan komponált fogás a mentás eperzselés kecskesajttól a fahéjas püspökkenyérig. Mutatjuk a teljes menüt, a borpárokat és a foglalási lehetőséget.

A Bistorant az elmúlt hetekben erős menükkel és teltházas estekkel bizonyított, mi is hoztunk róluk ajánlókat. Ha lemaradtál, érdemes visszanézni a korábbi cikkeinket – ott a hangulat, ott az ízek, és jól látszik, milyen esték szoktak náluk összejönni.

Ismét egy rendkívül színvonalas estével készülnek december 5.-én, méghozzá egy exkluzív borvacsorával, ahol minden fogás mellé külön tétel érkezik. A köszöntő korty a Hold and Hollo UPPP 2024. Az amuse bouche mentás eperzselével tálalt kecskesajt, házi diókrém és ropogós sült tészta, a pohárban Intuition No.2 2023. Az előétel füstölt lazacos–ricottás tatár magvas gyökérkenyérrel és kapros uborkasalátával, mellé Holdvölgy Vision 2021 érkezik. A leves paszternákkrém, füstölt marhanyelvvel, sült körtével és hagymaropogóssal, hozzá Hold and Hollo SwEET 2019 kerül a pohárba.

A főfogás egy szaftos, sous-vide sertésszűz füstös karfiolpürével, tökmagos túrógombóccal, karamellizált pagoda karfiollal és roppanós céklachipsszel, pohárban a Holdvölgy Expression 2021 társaságában. Zárásként fahéjas püspökkenyér érkezik lime jam-mel, pisztáciakrémmel, narancs „kaviárral” és meggyes csokoládéroppanóssal, mellé a Holdvölgy Signature 2011 kerül. Az este ára 19 800 Ft/fő, a programban 5 fogás és 6 borkóstoló tétel szerepel.

Ha a belvárosi, mégis nyugodt hangulatú esték a te világod, ez az este neked szól. A helyek gyorsan fogynak, ezért foglalj időben: Bistorant – 6720 Szeged, Oroszlán u. 8., asztalfoglalás: +36 30 9 686 686.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb