Mindenmás

Kifosztott egy tanyát, majd minden lopott cuccot eladott a megyei férfi

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 46 éves férfival szemben, aki egy tanyából vitt el értékeket Csongrádon. Lopás miatt kell most felelnie – olvasható a police.hu-n.

A rendőrség így ír a történtekről: a megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2020. október végén figyelt fel a város külterületén lévő ingatlanra. Mivel nem látott mozgást a tanyában, ezért úgy döntött, körülnéz. A nyitott kapun és bejárati ajtón keresztül bejutott az épületbe, onnan különböző szerszámokat, hordót, hosszabbítót, szivattyút, elektromos fűnyírót vitt el. A tulajdonos csak napokkal később észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

MINDEN LOPOTT CUCCOT ELADOTT

A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított dolgokat eladta. Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Volt már ennél cifrább is Szegeden:

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
  2. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb