Blog

Szeged365 Cinema: a vírus miatt (is) folytatódik az Így jártam anyátokkal!

Bár a koronavírus leginkább csak bosszúságot okozott, az a hír mindenképp üdvözlendő, hogy épp a világjárvány miatt folytatódást kap az itthon is kultikussá érett vígjátéksorozat, az Így jártam agyátokkal. Valójában a sztori nem onnan veszi fel a fonalat, ahol 2014-ben abbahagyták, hanem egy spinoff készül, női szereplővel a középpontban.

ÍGY JÁRTAM APÁTOKKAL

Nem vicc, a spin off sorozat címe valóban Így jártam apátokkal lesz, és lényegében fordított alapállásból mesél egy – remélhetőleg – jó sok humoros történetet. A főszerepre már alá is írt Hilary Duff, aki egyelőre telitalálatnak tűnik, ő alakítja majd Sophie-t, aki Ted Mosbyhoz hasonlóan a gyerekeinek meséli el annak a bizonyos, sorsfordító eseménynek a történetét, amelynek a végén rálelt gyermekei apjára.

A sorozat érdekessége az lesz, hogy jelenünkben, azaz 2021-ben kezdődik majd a sztori, ahol a főszereplők – a világjárványnak is köszönhetően – kénytelenek számvetést adni az életükkel, és eldönteni, merre is szeretnék terelgetni sorsukat.

MŰKÖDHET-E A SZTORI BARNEY NÉLKÜL?

A többi szereplőről egyelőre nincs hír, de jó hír, hogy az eredeti, kilenc évadot megélt széria alkotói, Carter Bays és Craig Thomas producerként térnek vissza, míg a most induló spinoff a this is Us-t és a Love, BVictort jegyző Isaac Aptaker és Elizabeth  Berger kezei közül kerül majd ki. A sorozatot a Hulu streamszolgáltató szállítja majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb