Sport

Szerdán a Tatabánya ellen lép pályára a MOL – Pick Szeged

Szerdán 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Grundfos Tatabánya csapatát fogadja hazai pályán a MOL – Pick Szeged csapata, olvasható a klub honlapján.

HA A KÉKEK NYERNEK, A BAJNOKI CÍMÉRT KÜZDHETNEK A TELEKOM VESZPRÉM ELLEN

Már csak három meccse van hátra a Kékeknek a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszából. Egy lépésre vannak a szegedi fiúk attól, hogy ott legyenek az oda-visszavágós bajnoki döntőben. A cél eléréséhez pedig fontos lépés lesz a szerdai rangadó, amikor is hazai pályán 18 órakor a Grundfos Tatabánya együttesét fogadja a csapat. A MOL – Pick Szeged a második helyen állnak a bajnokságban, a patinás Bányász pedig a harmadik pozíciót foglalják el. Ha a mieink nyernek, a bajnoki címért küzdhetnek majd a nagy riválissal, a Telekom Veszprémmel.

A TATABÁNYA CSAPATÁBAN TÖBB VOLT SZEGEDI JÁTÉKOS IS A PÁLYÁRA LÉP

A Fradi elleni szombati győzelem után a vasárnap a pihenésről szólt a fiúknak, hétfőn viszont már a tréningek vették át a főszerepet. A keretet a kedd délelőtti foglalkozás után jelölte ki Juan Carlos Pastor vezetőedző. A Tatabánya keretében több olyan játékos is található, aki egykor a szegedieket erősítette, így Balogh Zsolt, Ancsin Gábor, Sunajko Stefán és Piotr Wyszomirski. Ilyés Ferenc sajnos nem lesz itt a meccsen, a csapat egykori kiválósága – szombaton jelentette be, hogy befejezi a pályafutását – térde az elmúlt héten sérült meg, így egyelőre nem tudja vállalni az utazást.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb