Mindenmás

Napi pakk: tavaszias időjárás, vágányzár és George Clooney születésnap

Páros lábbal rúgta ránk az ajtót a péntek, ami kellemes tavaszias időjárást hoz magával Szegedre. Olykor felhős, viszont zömében napos időjárásra készülhetünk, ami viszont nem lesz zökkentőmentes, az a 4-es villamossal való utazás, hiszen vágányzár lesz ma annak bizonyos szakaszán. Mutatjuk a részleteket, kávét a kézbe: itt a pénteki Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Ivett, Frida, Ditta, Friderika, Ida, János, Judit, Jutka, Tamara és Zsóka nevű Szeged365 olvasónak!

PÉNTEKI SZÜLETÉSNAPOSOK

Szinte hihetetlen, de már:

  • 61 éve annak, hogy megszületett George Clooney amerikai színész, a Batman és Robin, valamint a Vészhelyzet sztárja,
  • valamint 36 éve Palcsó Tamás énekes, és színész.

TAVASZIAS IDŐT RENDELTÜNK MÁRA

Pénteken fátyolfelhőzet szűri majd a napsütést, emellett ismét gomolyfelhők képződnek, amelyekből záporok, zivatarok is kialakulhatnak Szeged felett. A középső és dunántúli tájakon élénk lesz a délkeleti szél, a zivatarokat pedig erős, viharos lökések is kísérhetik. Kora reggel 8-14, napközben 21-26 fok várható.

VÁGÁNYZÁR LESZ A 4-ES VILLAMOS VONALÁN

Pályarekonstrukciós munkálatok miatt pénteken üzemkezdettől szombaton üzemzárásig a 4-es villamosvonalon, az Anna-kút és Kecskés végállomás közötti szakaszon villamospótló autóbuszok közlekednek majd.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ผลบอล
'Fel a tetejéhez' gomb