Mindenmás

Meghalt a vásárhelyi Rádió 7 műsorvezetője, 45 éves volt

“Mély és alázatos megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy műsorvezetőnk, barátunk Rota Francesco tragikus hirtelenséggel elhunyt” – számolt be róla a Hódmezővásárhelyen működő, de Makón és Kisteleken is sugárzó Rádió 7. Mint írják, a Magyarországon egyedülálló könnyűzenei műsor, a Soul History házigazdája, a Senso Magico nevű magyar soul zenekar énekese, gitárosa, zene – és szövegírója 45 éves volt.

“Rota Francesco pótolhatatlan veszteség a Rádió 7 és minden minőségi zenét szerető ember számára. Barátai, szerettei gyászában osztozunk. Isten nyugosztalja!” – zárta közleményét a hódmezővásárhelyi adó.

A vásárhelyi Rádió 7 mellett a fővárosi Trend FM-ben is műsort készítő Francesco az utóbbi csatorna szerint hirtelen, váratlanul hunyt el. “Szerdán délután még bent volt a szerkesztőségben, összerakta a következő műsort. Amelyben pontosan a tőle megszokott alapossággal húzott elő újabb és újabb sosem hallott sztorikat a soul zenéről” – tudatta a fővárosi adó, akik azt írták, hogy fantasztikus zenészekkel folytatja odafent.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb