Közélet

Kapás volt: illegális bevándorlókat és embercsempészt kaptak el a rendőrök dél körül Ásotthalom és Mórahalom között

Tudjátok, hogy Ásotthalom és Mórahalom között milyen üldözés volt? -tette fel a kérdést csütörtökön délután egy óra körül Tímea olvasónk. Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint mondták, üldözés nem volt, viszont valóban intézkedtek a rendőrök dél körül.

Mint megtudtuk, egy járművet tartóztattak fel az említett időpontban az egyenruhások, illegális bevándorlók és embercsempész ellen intézkedtek a helyszínen.

MOZGALMAS VOLT A SZERDA

Szerdán egyébként Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 17 esetben összesen 413 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom, Röszke és Zákányszék közigazgatási területén. A közlemény szerint augusztus 16-án 2 óra 45 perckor Ásotthalom közigazgatási területén ellenőriztek egy szlovák honosságú gépkocsit és annak szlovák állampolgárságú vezetőjét. A gépkocsiban 9 fő, magukat szír állampolgárnak valló illegális migráns tartózkodott, majd 15 óra 30 perckor Zákányszék közigazgatási területén ellenőriztek egy német honosságú gépkocsit és annak szír állampolgárságú vezetőjét. Itt a gépkocsiban 12 fő, magukat szír állampolgárnak valló illegális migráns tartózkodott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb