Mindenmás

Napi pakk: lekéste a karácsonyt, de ma ideérhet a havazás! -2 fok lesz, és indulnak a fenyőfajáratok is Szegeden

Hétfőn -2 fokkal indítjuk a hetet Szegeden, de akár havat is láthatunk ennek köszönhetően. A karácsony nyomait most el tudod tüntetni, indul a fenyőfajárat városunkba. Hozzuk a napi pakkot, hogy begyűjts minden infót, amire így hétfő reggel szükséged lehet!

NÉVNAPOSOK ÉS ÉRDEKESSÉGEK

Boldog névnapot nektek: Apollinár, Apollinária, Erhard, Fóris, Ince, Jukundusz, Jutas, Keve, Szevér, Szeverin, Szörény, Tácia, Tas, Virág, Zerind, Anasztáz és Gyöngyvér!

  • Ezen a napon Woodrow Wilson, az Amerikai Egyesült Államok elnöke kihirdette az első világháborút lezáró békék alapjául szolgáló 14 pontot, melyet saját maga dolgozott ki.
  • Megszületett Novák Éva olimpiai bajnok úszónő. Az 1948-as londoni olimpián a 200 méteres mellúszásban bronzérmet szerzett, majd az 1952-es helsinki olimpián a 4×100 méteres gyorsváltóban aranyérmet, míg a 200 méteres mellúszásban és a 400 méteres gyorsúszásban ezüstérmet nyert. Tizenötszörös magyar bajnok.
  • Megszületett Znamenák István rendező, színész, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetettje.

JOBBAN JÁRSZ, HA FELKÉSZÜLSZ: -2 FOKKAL INDÍTJUK A HETET SZEGEDEN

Fagyos lesz a hétfő reggel, Szegeden -2 fokig esik a hőmérséklet. Nap közben sem várható ennél melegebb idő, és ha szerencsénk van, akkor még talán egy kis hó is marad, hogy szépítse a tájat.

Fotó: idokep.hu

HÉTFŐTŐL ÚJ HELYEN AZ SZKT ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁJA

Figyelj, nehogy a régi helyen keresd az SZKT-t szükség esetén! Mutatjuk, hol találod meg őket mától.

ÚJRA A MEGSZOKOTT MENETREND KÖSZÖN VISSZA

Visszatérünk a megszokotthoz, tanév ideje alatti menetrend a mérvadó. További infót ebben a korábbi cikkünkben találsz.

IDÉN IS BEGYŰJTIK A FENYŐFÁKAT SZEGEDEN

Idén is számíthatunk segítségre, nem magunknak kell elszállítani a karácsony utáni romokat. Fenyőfajáratokat indítanak, mutatjuk, mikor.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb