Szegedi Arcok

Egy hajszálnyival maradt el az első helytől a sándorfalvi modell, a Next Top Model Hungary ezüstérmese lett Czibolya Nikolett

Vasárnap este Mészáros Lili győzelmével véget ért a Next Top Model Hungary. Csak egy hajszálnyival maradt el az első helytől, valamint az ezzel járó modellszerződéstől, címlapfotózástól és 10 millió forintos fődíjtól a sándorfalvi Czibolya Nikolett, aki a Blikknek mesélt arról, hogy élte meg a finálét.

„Nem mondom, hogy egy kicsi csalódottság nem volt bennem, de így is boldog voltam, hogy végigcsináltam. Minden ott töltött perc hatalmas élmény volt számomra. Néhány lány azt mondta, őket megtörte a verseny, engem viszont egyáltalán nem. Szeretek kilépni a komfortzónámból, imádom a kihívásokat. Itt átléptem a határaimat, ami által rengeteget fejlődtem” – kezdte Czibolya, hozzátéve: elsősorban azt tanulta meg a műsorban, hogyan mondja ki a véleményét, korábban ugyanis talán túlzottan is visszafogta magát egy-egy szituációban.

A VÉGÉRE EGY KICSIT ELFÁRADT

A fenitek mellett kedvesét, a ValóVilágból, valamint a Survivorből is ismert Filipánics Bálintot is hiányolta a forgatások alatt. „Talán a végére kicsit elfáradtam, jólesett volna a párom tanácsa, vagy hogy beszélhessek vele, és halljam a hangját, illetve hiányoztak a szeretteim, amit már egyre nehezebben viseltem.” Az Index azt írja, hogy a lány a jövőben sem szeretne felhagyni a modellkedéssel, de mellette családi gazdaságukban, vállalkozásukban is tovább dolgozna. „Amiért jelentkeztem, azt megtanultam és megtapasztaltam. Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem, és büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam” – mondta. Niki egyébként Sándorfalván nőtt fel, tizenkét éve van a szakmában, emellett a családi vállalkozásba segédkezik ismert párjával, Filipánics Bálinttal együtt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb